Κατηγορίες

Licener Αντιφθειρικό Σαμπουάν 100ml

-49%Licener Αντιφθειρικό Σαμπουάν 100ml Αντιφθειρικά
Κατασκευαστής:Health Plus
Κωδικός Προϊόντος:8717344390415
Διαθεσιμότητα:Σε απόθεμα
12,90€ 6,55€
Ποσότητα:Καλάθι
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 1

Το LICENER - Single Treatment είναι ένα νέο πρωτοποριακό προϊόν σε μορφή σαμπουάν για την αντιμετώπιση της ψείρας και της κόνιδας με μία και μόνο χρήση (θεραπεία). Το LICENER είναι βασισμένο σε φυσικά ενεργά συστατικά «Neem-extract». Ο τρόπος δράσης του είναι βασισμένος στη μηχανική δράση (διακόπτει τη ροή οξυγόνου προς τις ψείρες με αποτέλεσμα το θάνατό τους από ασφυξία). Με τον ίδιο τρόπο εξαλείφονται και οι κόνιδες, αφού πρώτα το LICENER έχει σπάσει την προστατευτική ασπίδα του αυγού. Ενώ άλλα αντιφθειρικά προϊόντα είναι συχνά επιρρεπή σε αντίσταση, ο τρόπος δράσης του Licener δεν αφήνει περιθώρια αντίστασης.

Το LICENER είναι πολύ εύκολο και γρήγορο στη χρήση του, γιατί απαιτείται ένα και μόνο λούσιμο για 10 λεπτά. Δεν χρειάζεται καμία άλλη εφαρμογή, ούτε πριν ούτε μετά τη χρήση του. Δεν είναι τοξικό και ερεθιστικό για το δέρμα, δεν περιέχει εντομοκτόνα, σιλικόνες και parabens (δερματολογικά ελεγμένο).

Το LICENER είναι 100% αποτελεσματικό στην εξόντωση της ψείρας και της κόνιδας βάσει κλινικών τεστ που έχουν γίνει σε «in-vitro» και «in-vivo» συνθήκες (κλινικά ελεγμένο).