Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές προϊόντων/Ακυρώσεις παραγγελιών

 

Όροι Επιστροφών

 

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές υπό τους παρακάτω όρους:
Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς ήταν πριν την πώληση στην αρχική του συσκευασία και με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας. Επιστροφές προϊόντων που αγοράστηκαν με προσφορά (π.χ. 1+1 δώρο) δεν γίνονται δεκτές. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει να το προϊόν να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, ή τιμολόγιο).

Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή η επιστροφή προϊόντος, ο πελάτης μπορεί να αγοράσει άλλο προϊόν ίσης αξίας, είτε να λάβει πίσω μετρητά, εφόσον η αγορά είχε γίνει με μετρητά. Εφόσον η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη πίστωση της πιστωτικής του κάρτας.

Σε περίπτωση που σας παραδοθεί κάποιο ελαττωματικό προϊόν, ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατό σχετικά με το προϊόν και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε. Αν καλύπτεται από την εγγύηση του κατασκευαστή αναλαμβάνουμε να το παραλάβουμε και να το αντικαταστήσουμε με δικά μας έξοδα.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε, με e-mail στο pkarelis@otenet.gr ή info@karelispharmacy.gr ή στο τηλέφωνο 210-4913889 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 


Διαδικασία Επιστροφών

 

1. Στο φυσικό μας κατάστημα

 

2. Αποστολή προϊόντος

 

Στην περίπτωση που δεν είναι δυνατή η προσέλευσή σας στο φυσικό μας κατάστημα, μπορείτε να μας αποστείλετε το προϊόν ακολουθώντας την εξής διαδικασία:
Συσκευάζετε το προϊόν ή χρησιμοποιείτε το κουτί στο οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας. Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία ένα έγγραφο στο οποίο μας γνωστοποιείτε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή, ή το νέο προϊόν που θέλετε να σας αποστείλουμε, σε περίπτωση αλλαγής. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας.

 

Κόστος επιστροφών

 

Σε περίπτωση υπαιτιότητας της εταιρείας μας, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής. Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιαδήποτε υπαιτιότητα εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.

 

Ακυρώσεις παραγγελιών

 

Ακύρωση επιβεβαιωμένης παραγγελίας χωρίς καμία επιβάρυνσή σας, γίνεται δεκτή μόνο μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε με e-mail για την αποστολή της. Αν η ακύρωση γίνει αφού έχει ξεκινήσει η αποστολή της παραγγελίας, τότε επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά έξοδα. Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας ενημερώνοντάς μας σχετικά με e-mail στο: pkarelis@otenet.gr ή info@karelispharmacy.gr ή τηλεφωνικά στα 210 4913889, τις ώρες λειτουργίας του φυσικού μας καταστήματος.

Εάν έχετε καταθέσει το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό και στην περίπτωση που σύμφωνα με τα παραπάνω γίνει αποδεκτή η επιστροφή/ακύρωση της παραγγελίας σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να μας δώσετε τα στοιχεία του δικού σας τραπεζικού λογαριασμού ώστε να σας επιστραφεί το ποσό σε αυτόν. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων από εμάς.


ΠΡΟΣΟΧΗ


Το www.karelispharmacy.gr διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών/ακυρώσεων, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστότοπό του. Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που το www.karelispharmacy.gr, κατά την απόλυτη κρίση του, θεωρήσει ότι ο Πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις. Σε περίπτωση που το προϊόν παραβαίνει τους όρους και κριθεί ακατάλληλο προς επιστροφή, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη. Τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν τον ίδιο.