Κατηγορίες

Multi-Gyn ActiGel 50 ml

-21%Multi-Gyn ActiGel 50 ml
Κατασκευαστής:Virtus Pharma
Κωδικός Προϊόντος:8714207410501
Διαθεσιμότητα:Σε απόθεμα
18,80€ 14,76€
Ποσότητα:Καλάθι
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 1

Το Multi-Gyn ActiGel είναι ένα φυσικό προϊόν που βασίζεται στο βιοδραστικό σύμπλοκο 2QR, μια φυσική ουσία φυτικής προέλευσης που αποτελείται από βιοενεργούς πολυσακχαρίτες με τη μοναδική ικανότητα να εξουδετερώνει αποτελεσματικά τα βλαβερά βακτήρια που ευθύνονται για τις περισσότερες κολπίτιδες. Το Multi-Gyn ActiGel δεν έχει καμιά επίδραση στα καλά βακτήρια, υποστηρίζει το φυσικό σύστημα αποκατάστασης των ιστών και βελτιστοποιεί την κατάσταση των βλεννογόνων. Οι δράσεις του Multi-Gyn ActiGel είναι πολλαπλές:

  • Αντιμετωπίζει και προλαμβάνει τη βακτηριακή κολπίτιδα.
  • Παρέχει άμεση ανακούφιση από κολπικές ενοχλήσεις.
  • Μειώνει τις δυσάρεστες οσμές και εκκρίσεις.
  • Έχει άμεση ανακουφιστική επίδραση στον κνησμό και τους ερεθισμούς.
  • Βελτιστοποιεί την κολπική χλωρίδα και την κατάσταση των ιστών. 

​Επειδή ο τρόπος δράσης του είναι τελείως φυσικός, στερείται παρενεργειών, δεν έχει περιορισμούς στη χρήση, είναι άμεσα αποτελεσματικός και δεν προκαλεί ανθεκτικότητα στα βακτήρια, όπως οι αντιβιώσεις. 

Χρήση:
Για την αντιμετώπιση βακτηριακών κολπίτιδων: 1 εφαρμογή ενδοκολπικά πρωί και βράδυ για 5 ημέρες.
Για την αντιμετώπιση κολπικών ενοχλήσεων, όπως κνησμός, ερυθρότητα και πόνος: 1 εφαρμογή ενδοκολπικά ημερησίως ή όποτε χρειάζεστε ανακούφιση.
Για πρόληψη των ανεπιθύμητων εκκρίσεων, οσμών και σχετικών ενοχλήσεων ή για την αντιμετώπιση των μυκητιάσεων, αρκεί 1 εφαρμογή κάθε 3 ημέρες.
Χωρίς άρωμα, συστατικά ζωικής προέλευσης, ισχυρές χημικές ουσίες, συντηρητικά ή ορμόνες. Δεν επηρεάζει τα προφυλακτικά.  Διατίθεται σε σωληνάριο των 50ml με ειδικό εξάρτημα χορήγησης. Ιατροτεχνολογικό προϊόν κατηγορίας ΙΙΑ.