Κατηγορίες

Multi-Gyn FloraPlus x 12 Μονοδόσεις

-26%Multi-Gyn FloraPlus x 12 Μονοδόσεις
Κατασκευαστής:Virtus Pharma
Κωδικός Προϊόντος:8714207452501
Διαθεσιμότητα:Σε απόθεμα
18,80€ 13,90€
Ποσότητα:Καλάθι
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 1

Το Multi-Gyn FloraPlus είναι ένα φυσικό προϊόν που προορίζεται για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των (επανεμφανιζομένων) κολπικών μυκητιάσεων. Το κύριο συστατικό του είναι το βιοδραστικό σύμπλοκο 2QR, μια φυσική ουσία φυτικής προέλευσης που αποτελείται από βιοενεργούς πολυσακχαρίτες με τη μοναδική ικανότητα να διορθώνει και να αποκαθιστά την κολπική χλωρίδα, αντιμετωπίζοντας τα βλαβερά βακτήρια. Αφετέρου, τα πρεβιοτικά που περιέχει υποστηρίζουν την ανάπτυξη των χρήσιμων βακτηρίων (λακτοβάκιλλοι). Επειδή ο τρόπος δράσης του είναι τελείως φυσικός, στερείται παρενεργειών, δεν έχει περιορισμούς στη χρήση, είναι άμεσα αποτελεσματικός και δεν προκαλεί ανθεκτικότητα στα βακτήρια. Το Multi-Gyn FloraPlus ανακουφίζει από τον κνησμό, τους ερεθισμούς, τις δυσάρεστες οσμές και εκκρίσεις, αντιμετωπίζει τους βλαβερούς μικροοργανισμούς χωρίς κίνδυνο εμφάνισης αντοχής, βελτιστοποιεί το κολπικό pH.

Χρήση: 
Για την αντιμετώπιση των κολπικών μυκητιάσεων: 1 εφαρμογή ενδοκολπικά κάθε βράδυ πριν τον ύπνο για 5 ημέρες.
Για την αντιμετώπιση κολπικών ενοχλήσεων, όπως κνησμός, ερυθρότητα και πόνος: 1 εφαρμογή ενδοκολπικά ημερησίως ή όποτε χρειάζεστε ανακούφιση.
Για πρόληψη των ανεπιθύμητων εκκρίσεων, οσμών και σχετικών ενοχλήσεων ή για την αντιμετώπιση των μυκητιάσεων, αρκεί 1 εφαρμογή κάθε 3 ημέρες.
Χωρίς άρωμα, συστατικά ζωικής προέλευσης, ισχυρές χημικές ουσίες, συντηρητικά ή ορμόνες. Δεν επηρεάζει τα προφυλακτικά.  Διατίθεται σε σωληνάριο των 50ml με ειδικό εξάρτημα χορήγησης. Ιατροτεχνολογικό προϊόν κατηγορίας ΙΙΑ.