Κατηγορίες

AgPharm Κουρκουμάς Πόσιμο Διάλυμα 500 ml

-44%AgPharm Κουρκουμάς Πόσιμο Διάλυμα 500 ml
Κατασκευαστής:AgPharm
Κωδικός Προϊόντος:5200703500585
Διαθεσιμότητα:Σε απόθεμα
53,50€ 29,90€
Ποσότητα:Καλάθι
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 1

Φυσικό συμπλήρωμα διατροφής με κουρκουμά υψηλής βιοδιαθεσιμότητας. Ο κουρκουμάς είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από το φυτό κουρκούμη (turmeric) και χρησιμοποιείται ευρέως στην παρασκευή μουστάρδας και κάρυ. Το πιο σημαντικό συστατικό του είναι κουρκουμίνη, που ανήκει στην κατηγορία των κουρκουμινοειδών. Μελέτες έχουν δείξει ότι η κουρκουμίνη παρουσιάζει τρεις κύριες ιδιότητες: αντιφλεγμονώδη δράση, αντιοξειδωτική δράση και νευροπροστατευτική δράση. Η αντιφλεγμονώδης δράση της είναι τόσο ισχυρή, που θεωρείται ότι φτάνει σε αποτελεσματικότητα αυτήν ορισμένων αντιφλεγμονωδών φαρμάκων, ακόμα και της ίδιας της κορτιζόνης, χωρίς όμως να παρουσιάζει τις ανεπιθύμητες ενέργειές τους. Η αντιοξειδωτική της δράση οφείλεται τόσο στη χημική της δομή, όσο και στην ικανότητά της να διεγείρει τους φυσικούς αντιοξειδωτικούς μηχανισμούς του σώματος. Τέλος, η κουρκουμίνη ενισχύει το νευροτροφικό παράγοντα στον εγκέφαλο, που συνδέεται με βελτιωμένη λειτουργία του εγκεφάλου και με χαμηλότερο κίνδυνο παθήσεων του εγκεφάλου. Για τους λόγους αυτούς, το συμπλήρωμα διατροφής με κουρκουμά της AgPharm μπορεί να φανεί χρήσιμο ως επικουρική θεραπεία σε περιπτώσεις καρδιακών παθήσεων (π.χ. αυξημένη χοληστερόλη), διαβήτη (μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα), εκφυλιστικών παθήσεων των οστών (οστεοαρθρίτιδες) και του εγκεφάλου (απώλεια μνήμης, άνοια).

Χρήση: Λαμβάνονται 20ml του σιροπιού με τη βοήθεια του δοσομετρικού ποτηριού και πίνονται είτε προσθέτοντάς τα σε ένα ποτήρι νερό, είτε αδιάλυτα όπως έχουν, μια φορά την ημέρα. Με ευχάριστη γεύση ροδάκινο.

Προσοχή στη χορήγηση: Να μην λαμβάνεται από άτομα που πάσχουν από χολολιθίαση (πέτρες στη χολή), βρίσκονται υπό αντιπηκτική αγωγή, έγκυες και θηλάζουσες.