Κατηγορίες

Nestle Meritene Δύναμη & Τόνωση Καφές 270 gr

-37%Nestle Meritene Δύναμη & Τόνωση Καφές 270 gr
Κατασκευαστής:Nestle
Κωδικός Προϊόντος:5206694200756
Διαθεσιμότητα:Μη Διαθέσιμο
13,40€ 8,40€
Ποσότητα:Καλάθι
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 1

To Meritene Δύναμη & Τόνωση είναι ένα ρόφημα που περιέχει υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες από αποβουτυρωμένο γάλα οι οποίες συμβάλουν στη διατήρηση της μυϊκής μάζας μαζί με 19 Βιταμίνες ( μεταξύ των οποίων Β2, Β6, Β12) & ανόργανα συστατικά που συντελούν στη μείωση του αισθήματος κόπωσης. Απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες που είτε δεν λαμβάνουν επαρκείς και υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες στο καθημερινό τους διαιτολόγιο με αποτέλεσμα να μην αναπληρώνεται η απώλεια της μυϊκής τους μάζας, είτε νιώθουν αίσθημα κόπωσης και χρειάζονται βιταμίνες & ανόργανα συστατικά για τόνωση.

Δοσολογία:  Σε ένα ποτήρι με 200ml ημιαποβουτυρωμένο γάλα (γάλα χαμηλών λιπαρών) ή νερό- ζεστό ή κρύο- προσθέστε 30 gr από το προιόν (3 κοφτές κουταλιές της σούπας). Ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί εντελώς. Μετά την προετοιμασία να το διατηρείτε στο ψυγείο. Καταναλώστε το εντός 24ώρου. Σε 3 γεύσεις: βανίλια, σοκολάτα και καφέ. 

Σε περίπτωση που λαμβάνετε συμπλήρωμα Ασβεστίου και Βιταμίνης D ή ακολουθείτε αγωγή με κουμαρινικά αντιπηκτικά (ανταγωνιστές της βιταμίνης Κ), συμβουλευτείτε το φαρμακοποιό ή το γιατρό σας.