Κατηγορίες

Vitabiotics Ultra 2 in 1 Cod Liver Oil Plus Omega 3 Liquid Πόσιμο Μουρουνέλαιο 250 ml

-59%Vitabiotics Ultra 2 in 1 Cod Liver Oil Plus Omega 3 Liquid 250 ml Μουρουνέλαιο
Κατασκευαστής:Vitabiotics
Κωδικός Προϊόντος:5021265222483
Διαθεσιμότητα:Μη Διαθέσιμο
19,50€ 7,99€
Ποσότητα:Καλάθι
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 1

Το συμπλήρωμα διατροφής Ultra 2 in 1 Cod Liver Oil Liquid της Vitabiotics είναι μια μοναδική σύνθεση υγρής μορφής με συνδυασμό ωμέγα-3 ιχθυελαίων και μουρουνέλαιου σε αναλογία 1:1. Η σύνθεση περιέχει 4,52g ιχθυελαίων και 4,52g μουρουνέλαιου ανά 10ml (2 κουταλάκια του γλυκού), είναι συνεπώς μια εξαιρετικά πλούσια πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων. Τα ιχθυέλαια αποτελούν μια πλούσια πηγή των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων DHA και EPA, ενώ το μουρουνέλαιο παρέχει ωμέγα-3 λιπαρά οξέα μαζί με σημαντικές ποσότητες φυσικών βιταμινών D και Α. Έχει αποδειχθεί ότι τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα συμβάλλουν στη ρύθμιση των επιπέδων της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων, τη διατήρηση της ελαστικότητας των τοιχωμάτων των αρτηριών και τη φυσιολογική αρτηριακή πίεση, μπορούν επομένως να συνεισφέρουν στην υγεία της καρδιάς. Επίσης, παίζουν σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του εγκεφάλου και επηρεάζουν τη συμπεριφορά και την ικανότητα συγκέντρωσης σε παιδιά και ενήλικες. Επιπλέον, έχει αποδειχθεί ότι τα EPA και DHA έχουν αντιφλεγμονώδη δράση και μπορούν να συμβάλλουν στην υγεία των αρθρώσεων, ενώ το DHA είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την υγεία των οφθαλμών, ιδιαίτερα του αμφιβληστροειδούς, όπως και η βιταμίνη Α. Η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για την υγεία των οστών και μαζί με τη βιταμίνη Α φαίνεται ότι παίζουν σημαντικό ρόλο στην υγεία του δέρματος και του ανοσοποιητικού. Η σύνθεση έχει εμπλουτιστεί με βιταμίνη Ε, αντιοξειδωτικό που υποστηρίζει σημαντικά την υγεία της καρδιάς, του ανοσοποιητικού και του δέρματος.

Χαρακτηριστικά Σύνθεσης 
- Ιχθυέλαια και μουρουνέλαιο υψηλής καθαρότητας 
- Πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα 
- Υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες D και A 
- Υγρή μορφή με φυσικό άρωμα πορτοκαλιού και λεμονιού, που δεν αφήνει άσχημη γεύση στο στόμα 
- Εμπλουτισμένο με φυσική βιταμίνη Ε 
- Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά

Δοσολογία & Οδηγίες Χρήσης 
Παιδιά 5-12 ετών: 1 κουταλάκι του γλυκού (5ml) την ημέρα. 
Ενήλικοι: 2 κουταλάκια του γλυκού (10ml) την ημέρα. 
Το Ultra 2 in 1 Cod Liver Oil μπορεί να ληφθεί μόνο του ή προστιθέμενο σε χυμό ή γάλα. Διατηρείται σε θερμοκρασία μικρότερη των 25°C και μακριά από τον ήλιο. 
Προσοχή: αν πάσχετε από διατροφικές αλλεργίες ή είστε αλλεργικοί στα ψάρια και τα προϊόντα τους, συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν.

Θρεπτική Αξία 
Τα δύο κουταλάκια του γλυκού (10ml) παρέχουν:

Ωμέγα-3 Ιχθυέλαιο: 4,52g
Μουρουνέλαιο: 4,52g
EPA (Eicosapentaenoic Acid): 968mg
DHA (Docosahexaenoic Acid): 878mg 
Βιταμίνη A (667 IU): 200μg 
Βιταμίνη D (ως D3 400 IU): 10μg 
Βιταμίνη E: 11mg α-TE
Δεν περιέχει συντηρητικά, τεχνητά χρώματα, άμυλο, γλουτένη, ζάχαρη, αλάτι ή μαγιά. Επίσης, δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες ή ορμόνες.