Κατηγορίες

Leriva Lycoprost 30 caps

-34%Leriva Lycoprost 30 caps
Κατασκευαστής:Leriva Pharma
Κωδικός Προϊόντος:5207270000029
Διαθεσιμότητα:Σε απόθεμα
24,90€ 16,50€
Ποσότητα:Καλάθι
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 1

Ειδικό συμπλήρωμα διατροφής για την αντιμετώπιση της καλοήθους υπερτροφίας του προστάτη (ΚΥΠ) και τη φυσιολογική λειτουργία του. Περιέχει ένα μοναδικό και πατενταρισμένο εκχύλισμα τομάτας (Lycored Nutrient Complex) με κύριο συστατικό το λυκοπένιο και άλλα φυτοθρεπτικά συστατικά (β-καροτένιο, φυτοένιο, φυτοφλουένιο, τοκοφερόλες, βιταμίνη Ε, φυτοστερόλες) που επιβεβαιωμένα μειώνουν τη χρόνια φλεγμονή, η οποία σχετίζεται με την ανάπτυξη της ΚΥΠ. Η φλεγμονή έχει επίσης συσχετιστεί με τον αυξημένο όγκο του προστάτη, τα υψηλότερα επίπεδα PSA, καθώς και την εμφάνιση επιτακτικής ούρησης. Το LycoProst διαφέρει από τα άλλα συμπληρώματα διατροφής με βάση το λυκοπένιο, επειδή περιέχει το πλήρες φάσμα των καροτενοειδών και των άλλων θρεπτικών ουσιών της τομάτας. Τα μόνα που λείπουν είναι το φυσικό νερό και η ζάχαρη της τομάτας! Μια κάψουλα LycoProst παρέχει το ισοδύναμο λυκοπενίου και άλλων θρεπτικών ουσιών τουλάχιστον 6 μεγάλων ώριμων τοματών. Ο μηχανισμός δράσης του LycoProst με βάση τα κύρια συστατικά του είναι τριπλός:

  • ο συνδυασμός λυκοπενίου, φυτοστερολών και βιταμίνης Ε αναστέλλει την NFkB-επαγόμενη φλεγμονή, που οδηγεί σε σοβαρά προβλήματα του προστάτη.
  • ο συνδυασμός βιταμίνης Ε, κουρκουμίνης και Lycored Nutrient Complex αναστέλλει τη βλαβερή δραστηριότητα των ανδρογόνων, που οδηγεί στην καλοήθη υπερπλασία.
  • ο συνδυασμός λυκοπενίου, φυτοστερολών και βιταμίνης Ε καταπολεμά το οξειδωτικό στρες κι ενεργοποιεί τον προστατευτικό αντιοξειδωτικό μηχανισμό (ARE).

Το μαύρο πιπέρι, πλούσιο σε πιπεριδίνη είναι γνωστό ότι ενισχύει τη βιοδιαθεσιμότητα της κουρκουμίνης, ενώ τα Ω-3 βασικά λιπαρά οξέα ΕΡΑ και DHA είναι γνωστό ότι επιδρούν προστατευτικά στα κύτταρα του προστάτη. Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και επιπλέον στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα. Όλα αυτά τα πολύτιμα συστατικά ενθυλακώνονται σε ειδικές λιποσωμιακές μεμβράνες ώστε να προστατεύονται από το φως, τη θερμότητα αλλά και τις επιδράσεις από άλλα βιοδραστικά συστατικά στη φόρμουλα του προϊόντος, επιτυγχάνοντας έτσι τη μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα των συστατικών στο σώμα. Το συνολικό αποτέλεσμα από την καθημερινή λήψη του LycoProst είναι η αναστολή της υπερτροφίας του προστάτη, η μείωση του PSA και η βελτίωση της νυκτουρίας και του IPSS Score.

Χρήση: 1 κάψουλα ημερησίως μετά το γεύμα.