Κατηγορίες

Olonea BacteFlora Plus 30 caps

-41%Olonea BacteFlora Plus 30 caps
Κατασκευαστής:Olonea
Κωδικός Προϊόντος:5200116280029
Διαθεσιμότητα:Σε απόθεμα
34,90€ 20,54€
Ποσότητα:Καλάθι
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 1

Το BacteFlora Plus είναι συμβιωτικό συμπλήρωμα διατροφής 10 κύριων προβιοτικών ειδών, με 30(!) δισεκατομμύρια προβιοτικά βακτήρια ανά κάψουλα και 110 mg ινουλίνη, μια πρεβιοτική φυτική ίνα από πικραλίδα που φτάνει άπεπτη στο έντερο και χρησιμοποιείται ως τροφή από τα φιλικά βακτήρια. Ο συνδυασμός προβιοτικών και πρεβιοτικών ονομάζεται συμβιωτικό. Το BacteFlora Plus είναι ένα συμβιοτικό προϊόν με ενισχυμένη δράση που συμβάλλει στην προστασία και την εξισορρόπηση της εντερικής χλωρίδας. Η εντερική χλωρίδα είναι ένα πολύπλοκο μικροβιακό οικοσύστημα αποτελούμενο από φιλικά και παθογόνα είδη βακτηρίων, με ξεχωριστή βιοποικιλότητα και σημαντική βιολογική δράση. Η ισορροπημένη εντερική χλωρίδα, που κυριαρχείται από φιλικά βακτήρια, συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας. Πολλοί είναι οι παράγοντες που διαταράσσουν αυτή την ισορροπία: ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το κάπνισμα, το αλκοόλ, τα αντισυλληπτικά, η κακή διατροφή, η χρήση αντιβιοτικών, (είτε άμεσα είτε έμμεσα, π.χ. από την κατανάλωση κρέατος ζώων στα οποία γίνεται συστηματική χρήση αντιβιοτικών), το χλώριο στο νερό, οι περιβαλλοντικές  μολύνσεις, οι ιώσεις, οι ακτινοθεραπείες, οι χημειοθεραπείες, η γήρανση, αλλά ακόμα και η ψυχική και σωματική καταπόνηση (stress). Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να προστατέψουμε αλλά και να αποκαταστήσουμε την χλωρίδα του εντέρου, κυρίως μέσω της πρόσληψης των προβιοτικών. To BacteFlora σαν σκεύασμα συμβάλλει:

  • Στην πρόληψη και αντιμετώπιση διάρροιας από γαστρεντερικές λοιμώξεις, χρήση αντιβιοτικών και άλλους παράγοντες, καθώς και στην αντιμετώπιση της «διάρροιας του ταξιδιώτη».
  • Στην ανακούφιση από τη δυσκοιλιότητα, το φούσκωμα και τα αέρια.
  • Στην ανακούφιση από τα συμπτώματα του ευερέθιστου εντέρου (κολίτιδα).
  • Στην ανακούφιση από φλεγμονώδεις και χρόνιες παθήσεις του εντέρου.
  • Στην ελάττωση της δυσανεξίας στη λακτόζη (γαλακτοκομικά προϊόντα) και άλλες τροφές.
  • Στην καλύτερη πέψη των φαγητών και απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών.
  • Στην ελάττωση αυξημένης χοληστερόλης αίματος.
  • Στην ενίσχυση αμυντικών μηχανισμών και φυσικής ανοσίας.
  • Στην ανακούφιση αλλεργιών και μείωση δερματοπαθειών.

Χρήση: 1 κάψουλα 1-2 φορές ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Να λαμβάνεται μετά το γεύμα μαζί με άφθονο νερό. Σε περίπτωση συγχορήγησης με αντιβιοτικό να λαμβάνεται σε απόσταση 3-4 ωρών. Η κάψουλα του BacteFlora μπορεί να ανοιχθεί και το περιεχόμενο της να αναμειχθεί με νερό, γάλα ή χυμό φρούτων (όχι καυτά). Το BacteFlora είναι κατάλληλο για μακροχρόνια κατανάλωση, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο. Κατάλληλο για χρήση από άτομα με τροφικές αλλεργίες και διαβητικούς.