Κατηγορίες

Melatonin SM Oral Spray 12 ml (60 doses)

-41%Melatonin SM Oral Spray 12 ml (60 doses)
Κατασκευαστής:SM Pharmaceuticals
Κωδικός Προϊόντος:8056300620075
Διαθεσιμότητα:Μη Διαθέσιμο
17,60€ 10,45€
Ποσότητα:Καλάθι
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 1

Συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή εκνεφώματος (spray) που βοηθά με φυσικό τρόπο στην καταπολέμηση της  αϋπνίας. Η Μελατονίνη είναι μια φυσική ουσία του οργανισμού που όταν λαμβάνεται σε δόση του 1mg (1 ψεκασμός) πριν την κατάκλιση, παρουσιάζει
μια ευεργετική δράση στη μείωση του χρόνου έλευσης του ύπνου, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, συμβάλλοντας στο αίσθημα ξεκούρασης που αισθάνεται το άτομο την επόμενη ημέρα. Στη δοσολογία του 1mg βοηθά επίσης στην ανακούφιση διαταραχών του ύπνου εξαιτίας του jet lag (βιοαπορρύθμισης). Η νανοτεχνολογία (νανογαλακτωματοποίηση) μέσω της οποίας παρασκευάζεται το Melatonin SM, διασφαλίζει ταχεία αποδέσμευση και απορρόφηση από το βλεννογόνο του στόματος και άμεση δράση.

Χρήση: Ένας ψεκασμός την ημέρα λίγο πριν την κατάκλιση, κατά προτίμηση υπογλώσσια. Για την ελάφρυνση των συμπτωμάτων του jet lag, χρησιμοποιείστε το προϊόν την πρώτη μέρα του ταξιδιού και τις επόμενες μέρες μετά την άφιξή στον προορισμό σας. Έχει υπολογιστεί ότι για κάθε μία ώρα διαφοράς ώρας, χρειάζεται μία ημέραγια να επανέλθει ο οργανισμός στη φυσιολογική του κατάσταση. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Το σκεύασμα παρέχει 60 δόσεις (ψεκασμούς) στα 12ml.